Linn: Tallinn
Päeva pakkumine

Eksklusiivne komplekt Galantino gurmaanidele itaalia tootjalt superhinnaga!

Räägi oma sõpradele
Pakkumine on läbi!

Tavaline
hind

23.00 €

Soodustus

30%

Kokkuhoid

6.80 €

Kupong kehtib kuni 31.03.2011
Hind: 16.20 €

253 EEK

Tingimused

Kupong kehtib kuni 31.03.2011;

Eksklusiivne komplekt gurmaanidele, mis sisaldab:

- võrratu oliiviõli extra virginFirst cold press „il Frantoio“ Galantinost, 500ml;

- balsaamiäädikas mõnusa maitsega Mazzetti L’Originale'lt, 250ml;

- balsaamikreem Cremoso Mazzetti L’Originale'lt, 215ml;

Kauba saate kätte alates 21.03.2011 kauplusest «Mirra» aadressil: Estonia pst. 3, Tallinn;

Tööaeg: E - R 10:00-18:00, L 11:00-15:00, tel. 6 409 070;

Tasuda saate internetipangas;

Kindlasti esitage välja trukitud kupong;

Kauba kogus on piiratud;

Informatsioon

Komplekti esindab firma Morelito OÜ - eksklusiivne Itaalia tootjate esindaja. Nende tootjate hulka kuuluvad ka firmad il Frantoio Galantino ja Mazzetti L’Originale. Morelito OÜ  peamine eesmärk on anda Eesti tarbijale võimalus osta parimaid ja kvaliteetseid köögitooteid otse Itaaliast.

Komplekt sisaldab:

(1) Oliiviõli extra virgin First cold press  il Frantoio Galantinost  toodetakse valminud oliividest Coratina ja Ogliarola sortidest, mida kasvatatakse ja korjatakse käsitsi Itaalia regioonis Apulia. Just see regioon, Aadria mere ääres, on koht, kus kasvatatakse kõige mahlasemaid ja maitsvamaid oliive.

Värske ja võrratu oliiviõlimaitse saadakse First cold press tehnoloogia abiga. See toode on tunnustatud parimaks paljudes riikides ning see on saanud mitmeid rahvusvahelisi auhindu. Parim lisand kõigile roogadele. 

Õlil on väga pehme maitse ning sellel on madal happesuse protsent. Tänu nendele omadustele sobib see suurepäraselt salatite, külmade suupiste ja roogade jaoks. 

Oliiviõli on tervislik ja kasulik toode, sest seda tehakse looduses kasvavatest oliividest ning viljade peal ei kasutata keemilisi väetisi.

Tänu monorasvadele, vitamiinidele ja antioksüdantidele omab oliiviõli tervislikke omadusi ja vähendab erinevate haiguste riske, näiteks:

• vähendab kolesterooli taset;

• hoiab ära südameatakke ja südamesoonte haigusi;

• parandab seedimist;

• hoiab ära mandumise haigusi;

• hoiab ära mõningaid vähivorme;

 

Mazzetti l'Originale on liider palsamiäädika tootmises. Võrratu kvaliteet ja elegantsus —niisugused on põhilised Mazzetti l'Originale eripärasused. Palsamiäädikas Mazzetti Modeni linnast (üks vanimatest Põhja-Itaalia linnadest) on kuulus terves mailmas ning on kvaliteedi etaloniks palsamiäädikate perekonnas. Vanasti kasutati seda vaid aristokraatide perekondades, kuid tänapäeval on raske isegi ette kujutada Itaalia kööki ilma selleta.

 Mazzetti l'Originale on bränd, mida hindavad tarbijad ja spetsialistid kõige enam rohkem kui kolmekümnes maailma riigis. Palsam on saanud kuulsaks pea terves maailmas --  Jaapanist USAni, Austraaliast Euroopani. Palsamiäädikas Modenist on üks tuntumaid Itaalia tooteid. Nüüd saavad ka Eesti tõelised gurmaanid hinnata Mazzetti l'Originale tooteid.

Mazzetti l'Originale palsamiäädikas saadakse viinamarjadest, mida  kasvatatakse Emilia-Romanja piirkonnas Itaalias. Tänu unikaalsele ilmastikule tulevad välja tõelised maitseomadused. Mazzetti veiniäädika unikaalsus väljendub ka selles, et see on saanud IGP tiitli, mis tõestab, et palsamiäädikas Mazzetti on valmistatud ainult viinamarjatest, mis kasvavad Emilia-Romanja aladel.

Mazzetti l'Originale tootja ja Itaalia Degustaatorite Ühendus lõid kvaliteedisüsteemi nelja kriteeriumi järgi: arvestatakse aastakäiku, kvaliteeti ja erinevate komponentide kogust. Igal kategoorial on oma sümboolika: 1 - 4 viinamarja lehte, mis on illustreeritud toote pakendil. Lehtede arv näitab maitse ja lõhna kvaliteeti, samuti selle kontsentratsiooni ja koostist.

(2) Palsamiäädikas Mazzetti (1 leht) on kerge tekstuuriga ja veidi vürtsika maitsega, nii et see sobib hästi igapäevaseks kasutamiseks. Seda väga mugav ja lihtne kasutada, sest pudelil on pihusti.


(3) Balsamico Cream Mazzetti Cremoso on valmistatud Modena palsamiäädika baasil. Toote tasakaalustatud magus-hapu maitse muudab selle asendamatuks koostisosaks oma lemmik retseptides. Sobib ideaalselt kasutamaks liha, kala ning köögiviljade küpsetamisel, samuti soovitatakse kasutada mereandide, spargli ja kõvade juustude maitsestamisel. Pudel on varustatud spetsiaalse otsaga, millega on lihtne kaunistada igat praadi. 

  


Salati retsept, mida sobib teha oliiviõli il Frantoio Galantino ja palsamiäädika Mazzetti l'original ga: 

Kevadine salat tomatite ja mandlitega (4 inimesele) 

Salati koostisosad: 

• salat (salat) 

• Salat punasigur (punased, foto) 

• 4 tomatit 

• 4 marineeritud anšoovise fileed 

• 2 tl mandli (helbed) 

• 100g maisi 

• 10 musta oliivi (kivideta) 

• 1 tl Mazzetti balsamiäädikat 

• 2 spl oliiviõli "il Frantoio" Galantino 

• pune, sool, pipar 

Ettevalmistus: 

Lõika anšooviste filee ja oliivid tükkideks, tükelda lehtsalat ja tomatid, sega kõik kokku, lisa mais ja mandlid, maitsesta oliiviõli ja palsamiäädikaga. Lisa soola ja pipart ning  Oregaanot vastavalt maitsele



Salati retsept, kus sobib kasutada oliiviõli il Frantoio Galantino ja Balsamico koor Cremoso ning Mazzetti l'originale: 

 

Traditsiooniline Itaalia salat Caprese (4 inimesele)

Salati koostisosad: 

• salatilehed 

• 4 tomatit 

• 2 mozzarella juustupalli

• 2 spl oliiviõli il Frantoio Galantinolt 

• Balsamico Cream Cremoso Mazzetti l'Originale 

• mõned lehed värsket basiilikut 

• sool ja pipar 


Ettevalmistus: 

Pane taldrikule rohelise salati lehed, mozzarella juust ning viiludeks (0,5 cm) lõigatud tomatid kihtidena. Lisa oliiviõli ja Balsamico koort, soola, pipart ning kaunista värskete basiilikulehtedega.


Video

TXT_NO_VIDEO