Linn: Tallinn
Päeva pakkumine

Parim balsamiäädikas superhinnaga!

Räägi oma sõpradele
Pakkumine on läbi!

Tavaline
hind

8.00 €

Soodustus

35%

Kokkuhoid

2.80 €

Kupong kehtib kuni 14.03.2011
Hind: 5.20 €

81 EEK

Tingimused

• Balsamiäädikas "Rattan" (250ml) võrratu maitsega, originaal pudelis, kaetud õlaga itaalia tootjalt         Mazzetti l' Originale.

Kauba saate kätte juba järgmisel päeval pärast tellimuse sooritamist kauplusest PipraPood, mis asub aadressil Liivalaia 43, Tallinn. E — R 10:00-19:00, L 10:00-16:00, tel. 6 450 020

Tasuda saate internetipangas.

Kupongid kehtivad kuni 14.03.2011.

Kauba kogus on piiratud!

 


Informatsioon

Morelito OÜ on paljude Itaalia tootjate esindaja Eestis. Nende tootjate hulka kuulub ka firma Mazzetti l'Originale. Morelito OÜ peamine eesmärk on anda Eesti tarbijale võimalus osta parimaid ja kvaliteetsemaid köögitooteid otse Itaaliast.

Mazzetti l'Originale – liider balsamiäädika tootmises. Võrratu kvaliteet ja elegantsusniisugused on põhilised Mazzetti l'Originale eripärasused. Balsamiäädikas Mazzetti Modeni linnast (üks vanimatest Põhja Itaalia linnadest) on kuulus terves mailmas ja kvaliteedi etaloniks balsamiäädikate perekonnas. See on saadud viinamarjadest, mis oli kasvatatud Emilia-Romanja regioonis Itaalias. Tänu unikaalsetele ilmatingimustele tulevad välja tõelised maitseomadused.

Mazzetti l'Originale - bränd, mis on hinnatud tarbijate ja spetsialistide seas rohkem kui kolmekümnes maailma riigis. Kuulus terves maailmas: Jaapanist USAni, Austraaliast Euroopani. Balsamiäädikas Modenist on üks tuntumaid Itaalia tooteid. Nüüd võivad ka tõelised gurmaanid hinnata Mazzetti l'Originale tooteid Eestis.

Balsamiäädikas Mazzetti on unikaalne veiniäädikas, mis sai IGP tiitli(geograafiline kuulutus), mis tõestab, et balsamiäädikas Mazzetti on valmistatud ainult viinamarjatest, mis kasvavad regioonis Emilia-Romanja.

Balsamiäädikas RATTAN – on assortimendis Mazzetti l'Originale klassika. Selle balsamiäädika võrratu maitse ja pudel kaetud õlaga ideaalselt sobivad pehmeks hauatud juurviljadest ja
barbecue jaoks.

Talvise salati retsept 4 persoonile balsamiäädikagaRATTAN

 

Retsept:

Jääsalati lehed (salat iseberg)

120g gorgonzola juustu

3tl kreeka pähkleid грецких орехов

3tl seedripähkleid

40g suuri rosinaid

3sl oliiviõli extra virgin

8tl balsamiäädikat Rattan

Soola ja pipart maitse järgi

 

Kuidas valmistada:

Pesta ja lõigata jääsalati lehed. Peenestama kreeka pähkleid ja lõigata Gorgonzola juustu. Edasi lisage seedripähkleid ja rosinaid. Maitsestada salatit oliiviõliga ja balsamiäädikaga, lisada soolat ja pipart maitse järgi. Serveerida röstitud valge leivaga või krutoonidega.


Video